2008. április 8., kedd

Add2Basket harmadszor a Pacha Sao Paulo-ban

Alig „tettem le a tollat”, miután befejeztem a Jay Lumen sikereiről szóló hír megírását, máris újabb, a Tilth Group oszlopos tagjának jóhíreivel találtam magam szemben! Gensi csillaga is ragyog, talán még ő sem hitte pár éve, hogy ennyire imádni fogják őt – nem is akárhol...

Gensi (vagyis Add2Basket) ugyanis márciusban újabb babérokat aratott külföldön mint DJ és mint producer... Tavaly már kétszer felléphetett a világ 40. legjobb klubjának választott Pacha Sao Paulo falai között, ami egyébként az összes cseresznyés létesítmény közül a legnagyobb befogadóképességű. A nagyterem, az ún. Global Room 5 ezer főt is elbír, de az igazi happeningek mégis kint, a teraszon történnek.

„Tavaly már volt szerencsém kint is és bent is játszani, az emlékezetesebb mindenképpen a We Love Sundays parti volt, ahol Steve Lawler után zenélhettem kint, a teraszon. Idén ismét a nagyterem várt, hál’istennek telt házzal. Ez egyébként a Pacha hivatalos nőnapi builja volt, nem kevés gyönyörű hölggyel és hihetetlenül jó hangulattal”.


Nincsenek megjegyzések: